За нас

Флийт Мениджър" - ООД е фирма разполагаща с екип професионалисти в областа на автомобилния мениджмънт. В стремежа си да отговорим на всички Ваши желания и предизвикателства в разглежданата материя, ние поддържаме мобилна структура и добри взаимоотношения с професионалистите в бранша, разчитаме на добрите взаимоотношения с дългогодишните си партньори и се стремим да създаваме и поддържаме коректни двустранни взаимоотношения с настоящите и бъдещите ни клиенти. Гарантираме професионален и навременен продукт на възложените ни от Вас пакет услуги, спазване на фирмената конфиденциалност и ще работим съвместно с Вас за повишаване ефективността на автопарка Ви и имиджа на организацията Ви.

"Флийт Мениджър" - ООД e част от групата на "ЕЛИТКАР" - търговец №1 на оригинални авточасти BOSCH за 2008/2009 години в България. Групата разполага с търговска мрежа на територията на цялата страна състояща се от 21 обекта . Фирма "Варна Мобил" - елемент от групата, специализирала се в сферата на поддръжката и сервизирането на автомобилна техника, разполага с два сервизни центъра на територията на гр. Варна – гаранционен BOSCH CAR SERVICE.

Кои са конкурентни предимства на предлагания от "Флийт Мениджър" - ООД пакет услуги?

Доверявайки се на професионализма ни, Вие спестявате от:

  • Без допълнителен персонал
  • Поддръжката на автопарка независимо от базирането му на територията на страната (частично или изцяло ) се поема от нас на база конкретна оферта с включена в нея определена услуга
  • Данъчно признат разход
  • Настъпило застрахователно събитие
  • Преференции при закупуване на авточасти, консумативи и услуги
  • Един контакт за цялата палитра от предлагани услуги
  • Всеки клиент получава индивидуална оферта, соъбразена с набора от услуги, необходим за нуждите на развивания бизнес

Надяваме се да сме Ви информирали достатъчно защо да бъдем предпочетени, подробно предложение с конкретни параметри ще бъде изготвено на база Вашите корпоративни нужди. Очакваме Ви!